Martina/ Tini Stoessel, σπουδαία λατινοαμερικανίδα influencer, της Βέρας Τσιλάκη (Β4)







Αγαπητοί e-logeio φίλοι,
Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία σπουδαία λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό, τη Martina ή Tini Stoessel. Η Tini γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες στις 21 Μαρτίου 1997. Από μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με τον χορό, το πιάνο, τη μουσική και το θέατρο. Οι fun της λέγονται TINISTAS.


Το 2012 κατακτώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της πασίγνωστης σειράς Violetta, «σάρωσε» τα social media και έγινε δημοφιλής. Η σειρά αυτή πήρε το πράσινο φως για 2η και 3η σεζόν. Στη σειρά αυτή η αγαπημένη μας ηθοποιός είναι μαθήτρια σε ένα studio χορού που όταν πάει για πρώτη φορά κερδίζει τις εντυπώσεις όλων. Εκεί διασκεδάζει, χορεύει με τους φίλους της. Μάλιστα, με το soundtrack της σειράς En mi mundo το οποίο έγραψε και τραγούδησε κέρδισε το βραβείο Female Newcomer το 2012 στα Kids' Choice Awards Argentina. Επίσης, είχε προταθεί υποψήφια στα Nickelodeon Kids' Choice Awards, στην κατηγορία Favourite Latin Artist. Στη σειρά που πρωταγωνιστούσε είπε τα εξής τραγούδια τα οποία σημείωσαν τεράστιες επιτυχίες: En mi mundo, Te creo, Podemos, Cotigo amistad, Hoy somos mas, Habla si puedes, Junto a ti, Nuestro camino, Si es por amor, En Gira, Supercreativa, Underneath it all και Friends till the end.
Αφού τελείωσε η σειρά τραγούδησε το πασίγνωστο Let it go, στα Ισπανικά Libre soy, και έπειτα έβγαλε δικά της τραγούδια. Τα τραγούδια του 2016: Got me started, All you gotta do, Si tu te vas, Great Escape. Το 2016 πήρε για 2η φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Tini el gran cambio de Violetta που είπε τα τραγούδια siempre brillaras, losing to love και cofia en mi. Το 2017 έκανε την πρώτη της περιοδεία στην Ευρώπη και στην Αμερική με όνομα: Got me Started tour. Η περιοδεία αυτή είναι αξιοσημείωτη, αφού σε κάθε της συναυλία είχε ένα τεράστιο κοινό το οποίο αποτελούνταν από αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Το 2018 έβγαλε νέα τραγούδια: Princesa, Te quiero mas, Love is love, Quiero volver, Waves, Flores, Respirar, Por que te vas, Consejo de Amor, Never ready. Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται η 2η περιοδεία της με τίτλο: Quiero volver tour. Επίσης, είναι κριτής στο TV show στην Αργεντινή που λέγεται: La voz Argentina. Αρκεί ένα τραγούδι και θα σας μαγεύσει.
Μερικά από τα τραγούδια της:









Επισκεφθείτε τον Μετεωρολογικό Σταθμό των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων στο meteo.gr :



Quiz