Το Netflix στην Ελλάδα, της Κανταράκη Κατερίνας (Γ2) και του Στάυρου Δημήτρη (Γ4)


Λίγα λόγια για το Netflix.

Το Netflix απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό. Περιλαμβάνει ταινίες και σειρές όλων των ειδών. Ιδρύθηκε στις 29 Αυγούστου από τους Ριντ Χέιστινγκς, Μαρκ Ράντολφ και ανήκει στους Morgan Stanley, Ριντ Χέιστινγκς. Τα κεντρικά γραφεία τους στεγάζονται στο Λος Γκάτος στη Καλιφόρνια. Το Netflix  έχει ως σκοπό να ψυχαγωγήσει το κοινό, με τον αγαπητό και γνωστό σε όλους μας τρόπο την προβολή ταινιών και σειρών. 

·         Τι βλέπουν οι Έλληνες στο Netflix?

Το 21% των συνδρομητών του Netflix στην Ελλάδα ψηφίζει το «La Casa de Papel» ως αγαπημένη σειρά, σύμφωνα με τα στοιχεία της ierax analytix. Δεύτερο έρχεται με μεγάλη διαφορά το
αμερικανικό «Stranger Things» με 6.6% και τρίτο το βρετανικό «Peaky Blinders» με 6.4%. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έρευνα αναφέρθηκαν πάνω από 25 τίτλοι σειρών ως αγαπημένες! Οι σειρές κερδίζουν, επίσης, τις ταινίες κατά κράτος, καθώς μόνο το 5% των συνδρομητών δήλωσε ότι παρακολουθεί κυρίως ταινίες. Πάντως το «Black Mirror: Bandersnatch» που έγινε διαθέσιμο στις 28 του περασμένου Δεκέμβρη 2018 το είδε ήδη το 46% του ελληνικού κοινού.

·         Το Netflix στο μέλλον.

Το 2018 για το Netflix ήταν μια μεγάλη χρονιά, καθώς είδε τα μεγέθη του να εκτοξεύονται και οι συνδρομητές του να φτάνουν σε υψηλό επίπεδο ρεκόρ σε όλο τον κόσμο. Το 2019 όμως φαίνεται πως θα έρθει αντιμέτωπο με πολλές προκλήσεις.

Εμείς θα σας προτείναμε τι εξής σειρές του Netflix:
1.      Dynasty
2.      Stranger things
3.      La casa de papel
4.      Friends
5.      The crown
6.      House of cards
7.      Narcos
8.      American crime story
9.      Jane the virgin 
10.  13 reasons why




ΠΗΓΕΣ:



Γιατί το 2019 θα είναι κρίσιμο για το μέλλον του Netflix; | iefimerida.gr


https://www.netflix.com/gr/










Επισκεφθείτε τον Μετεωρολογικό Σταθμό των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων στο meteo.gr :



Quiz