Ελληνικές σειρές που αξίζει να τις ξαναδείς, της Αθηνάς Αβραμάκου



Ιιιιι, δεν έχετε δει αυτές τις σειρές; αποΣΕΙΡΕΣτε


1. Στο Παρά Πέντε




Πέντε άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με μία πρόκληση – να βρουν την αλήθεια. Δεν ξέρουν, όμως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν, καθώς τους ενώνει ένα αδιανόητο παρελθοντικό συμβάν. Η σειρά είναι γεμάτη απρόσμενες σκηνές, αγωνία, μυστήριο, και κυρίως, πολύ γέλιο!


2. Το Σόι Σου

Με πρωταγωνιστές μια τετραμελή οικογένεια, που κάθε Κυριακή επισκέπτεται διαδοχικά μία την οικογένεια της νύφης και μία την οικογένεια του γαμπρού. Σε κάθε επεισόδιο προκύπτει όλο κι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και αυτό είναι που κάνει τη σειρά ξεχωριστή και πρωτότυπη από άλλες.


3. Ευτυχισμένοι Μαζί

Δύο οικογένειες ενώνονται σχηματίζοντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς, όχι μόνο ηλικιών, αλλά και σχέσεων. Κατά τη διάρκεια της σειράς προκύπτουν απρόοπτα γεγονότα, που κανείς δεν θα φανταζόταν.



4. Πενήντα-Πενήντα (50-50)

Στη σειρά δεν υπάρχει μόνο ένας πρωταγωνιστής. Η σειρά αφορά τρεις αχώριστους φίλους, που ο καθένας αντιμετωπίζει διάφορα θέματα με την οικογένειά του αλλά και μεταξύ τους, και όλοι μαζί βρίσκουν λύσεις άλλοτε επιτυχώς και άλλοτε οδηγώντας τα πράγματα σε πλήρη αποτυχία.




5. Η Πολυκατοικία

Όπως το αναφέρει και ο τίτλος, υπάρχει μια πολυκατοικία στην οποία διαμένουν άτομα διαφορετικών προσωπικοτήτων και θα μπορούσε κανείς - ιδίως όποιος μένει σε πολυκατοικία- εύκολα να ταυτιστεί μαζί τους.












Επισκεφθείτε τον Μετεωρολογικό Σταθμό των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων στο meteo.gr :



Quiz