Εντυπωσιακή επιτυχία των μαθητών των Αρσακείων Σχολείων στις Πανελλήνιες 2015!

Στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2015 έλαβαν μέρος 500 συνολικά τελειόφοιτοι μαθητές των Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (174 στη Θεωρητική κατεύθυνση, 130 στη Θετική κατεύθυνση, 178 στην Τεχνολογική κατεύθυνση Πληροφορικής & Υπηρεσιών και 18 στην Τεχνολογική κατεύθυνση Ι). 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει μέχρι τώρα ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας ακολουθεί συγκριτικός πίνακας με τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας ανά μάθημα σε σχέση με τα αντίστοιχα πανελλήνια ποσοστά. 
Σε όλα τα μαθήματα το ποσοστό των μαθητών των Αρσακείων α) που αρίστευσαν, β) που συγκέντρωσαν βαθμό από 15-20 είναισυντριπτικά υψηλότερο σε σύγκριση με το πανελλήνιο.
Ενδεικτικά αναφέρεται η διαφορά στα μαθήματα όπου οι μαθητές σημείωσαν μειωμένη απόδοση: Στα Αρχαία Ελληνικά Θεωρητικής κατεύθυνσης και στα Μαθηματικά Τεχνολογικής κατεύθυνσης το ποσοστό των αποφοίτων των Αρσακείων που αρίστευσαν είναι εξαπλάσιο σε σχέση με το πανελλήνιο, ενώ στη Φυσική Τεχνολογικής Κατεύθυνσης ανέρχεται στο εννεαπλάσιο




Αναδημοσίευση από εδώ

Ακολουθούν και δύο συγκριτικοί πίνακες που έφτιαξε ο καθηγητής Πληροφορικής του σχολείου μας κ. Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, στους οποίους προβάλλονται τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών όλων των Αρσακείων Σχολείων ανά μάθημα σε σχέση με τα αντίστοιχα πανελλήνια ποσοστά.










Επισκεφθείτε τον Μετεωρολογικό Σταθμό των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων στο meteo.gr :



Quiz