Η πρώτη μας εξόρμηση στο "Καράβι", του Κοκκινέα Σωτήρη (Γ2)

 




ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

 

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού το Σχολείο μας στις 3 Οκτωβρίου αποφάσισε να διοργανώσει την πρώτη εκδρομή όλων των τάξεων του Β΄ Αρσακείου – Τοσιτσείου Γυμνασίου στο «Καράβι» στον Σχοινιά. Πρόκειται για έναν παραθαλάσσιο προορισμό αναψυχής, με πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις και με τον αναγκαίο αθλητικό εξοπλισμό.

Όταν έφτασε επιτέλους η σπουδαία αυτή μέρα, κανείς –από τους μαθητές τουλάχιστον- δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του. Τα παιδιά της πρώτης, της δευτέρας ακόμα και της τρίτης τάξης ανυπομονούσαν να ξεκινήσει η εκδρομή, εκδηλώνοντας την επιθυμία τους με κάθε δυνατό τρόπο. Ξεκινήσαμε με τα σχολικά λεωφορεία και μετά από μία σύντομη, σχετικά, διαδρομή φτάσαμε στον προορισμό μας! Αμέσως μετά την άφιξή μας ξεχυθήκαμε στα γήπεδα beach volley, στις ξαπλώστρες στην παραλία και στο γρασίδι για ποδόσφαιρο. Σκοπός όλων μας ήταν η διασκέδαση και η ξεκούραση, καθώς γνωρίζουμε ότι αυτή η εξόρμηση είναι μία από τις ελάχιστες που μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Δυστυχώς, βέβαια δεν μας δόθηκε η επιλογή να δροσιστούμε, βουτώντας στη θάλασσα για λόγους ασφαλείας.

Η ψυχαγωγική αυτή εξόρμηση ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές, χαλαρωτικές στιγμές της τρίτης γυμνασίου που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου. Αναμένουμε και ελπίζουμε σε παρόμοιες εμπειρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. 









Επισκεφθείτε τον Μετεωρολογικό Σταθμό των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων στο meteo.gr :



Quiz