Διαγωνισμός Α.ΛΟ.ΤΕ, της Καραβίδα-Μιχοπούλου Άλκηστης (Γ2)

 



15οι Αγώνες Λόγου Α.ΛΟ.ΤΕ

Φέτος, όπως και τα προηγούμενα 14 χρόνια, τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία διοργανώνουν έναν διαγωνισμό λόγου που ονομάζεται Α.ΛΟ.ΤΕ, στον οποίο όσοι μαθητές θέλουν λαμβάνουν μέρος. Κάθε χρόνο επιλέγεται και δίνεται ένα θέμα στο οποίο εμείς οι μαθητές καλούμαστε να εκφράσουμε την άποψη μας με συγκεκριμένους τρόπους, όπως είναι το διήγημα, το ποίημα και η φωτογραφία. Το έργο του κάθε μαθητή αξιολογείται από γνωστούς καλλιτέχνες και μας δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε τη δική τους διαφορετική αισθητική άποψη.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός μας προσφέρει αγαθά που μπορούν να αξιοποιηθούν στη μετέπειτα ζωή μας, αλλά όχι μόνο. Διευρύνονται οι ορίζοντες μας και μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε ορθά και λογικά. Μας επιτρέπει ο διαγωνισμός να πάρουμε τα μολύβια μας ή τις φωτογραφικές μηχανές μας και να γράψουμε τη δικιά μας ιστορία, χωρίς να μας σταματάνε οι περιορισμοί του σωστού και του λάθους. Είναι η ευκαιρία μας να εκφραστούμε ελευθέρα για όσα μας απασχολούν! Ποιος θέλει να ακουστεί η γνώμη του; Ποιος θέλει να προσπαθήσει ανέμελα; Ποιος θέλει να μάθει τι κρύβει μέσα του; Δεν είναι δύσκολο… Μπες στο σχολικό e-mail σου και αναζήτησε το αρχείο που μας έχει σταλεί για αυτόν τον διαγωνισμό. Μάθε τους όρους συμμετοχής και εκφράσου ελεύθερα!

Μην ξεχνάμε ότι αυτός ο διαγωνισμός λαμβάνει μέρος μόνο στα σχολεία μας… Ας μην αφήσουμε μία τέτοια ευκαιρία να ξεφύγει από τα χέρια μας! Ψάξε το και πιάσε το!

 









Επισκεφθείτε τον Μετεωρολογικό Σταθμό των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων στο meteo.gr :



Quiz