Πώς να περάσουμε εποικοδομητικά τα Χριστούγεννα, της Δαλάκου Κατερίνας (Γ3)

 Οι γιορτές των Χριστουγέννων

 

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές για όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια τους, έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια μας . Όμως μπορεί να έρθει η στιγμή που την περίοδο των διακοπών βαριόμαστε και δεν έχουμε τι να κάνουμε. Οι γιορτές δεν είναι μόνο περίοδος ξεκούρασης, αλλά έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με όσα δεν μπορούμε να κάνουμε όλη την χρονιά. Ορίστε, λοιπόν, μια λίστα με ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε τα Χριστούγεννα: 

1. Ταξίδια με φίλους.

2. Βραδιά ταινίας. μπορείτε να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας, να παραγγείλετε φαγητό και να καθίσετε όλοι μαζί στον καναπέ με μια κουβέρτα να δείτε Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

3.

Χιονοπόλεμο. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που είθισται να χιονίζει. Αλλά ακόμα και να δεν χιονίσει, υπάρχουν τόσα θεματικά πάρκα με πατινάζ και άλλες δραστηριότητες, που μπορείτε να επισκεφθείτε. Έτσι, μπορείτε να κανονίσετε με φίλους να πάτε σε ένα μεγάλο πάρκο και να θυμηθείτε πως ήταν όταν ήσασταν μικρά παιδιά.

4. Μαγείρεμα. Μπορείτε ένα απόγευμα να μαγειρέψετε χριστουγεννιάτικα γλυκά και να απολαύσετε γλυκιές οικογενειακές στιγμές.

5. Ψώνια. Οι δρόμοι στις πόλεις είναι πολύ όμορφα στολισμένοι τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να βγείτε έξω στα μαγαζιά και να ψωνίσετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απολαμβάνοντας το χριστουγεννιάτικο στολισμό.









Επισκεφθείτε τον Μετεωρολογικό Σταθμό των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων στο meteo.gr :



Quiz