Ο εορτασμός της 17ης Νοέμβρη στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Γυμνάσια

Μια εξαιρετική γιορτή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές των Αρσακείων-Τοσιτσείων Γυμνασίων Σχολείων Εκάλης που διοργανώθηκε και από τα δύο Γυμνάσια και παρουσιάστηκε στο χώρο του θεάτρου των Σχολείων. Οι μαθητές, υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτικών των Σχολείων μας, παρουσίασαν ένα εξαιρετικής έμπνευσης δρώμενο, το οποίο ήταν διανθισμένο με τραγούδια, ποιήματα, προβολή βίντεο και κείμενα που φώτιζαν με τον πιο εναργή τρόπο τα γεγονότα του Πολυτεχνείου καθώς και τη μαύρη περίοδο της δικτατορίας των συνταγματαρχών.










Στη γιορτή συμμετείχαν οι μαθητές (με σειρά παρουσίασης):
Πέτρος Μπάκας, Μυρτώ Γαλανοπούλου, Θάνος Καραγεωργίου, Ελένη Μαρκοπούλου, Μαρίλια Μελανίτη, Γεωργία Λυμπέρη, Νεφέλη Πόντου, Ραφαήλ Σπανάκος, Κωνσταντίνος Αποστολός, Ειρήνη Μπέλση, Βασιλική Γραίγου, Νεφέλη Σκοτώρη και Άννα Κώη.
Συμμετείχε επίσης πολυμελής χορωδία που απαρτιζόταν από μαθητές και των δύο Γυμνασίων της Εκάλης.


Πολυτεχνείο_2013_Γυμνάσια_Εκάλης from Φιλεκπαιδευτική on Vimeo.
Οι καθηγητές που είχαν την ευθύνη της γιορτής ήταν οι εξής:
κ. Β. Γούναρη, κ. Μ. Νικολαΐδου και κ. Ε. Σκιαδά.
Την επιμέλεια των κειμένων έκανε η φιλόλογος κ. Ε. Σκιαδά, τη θεατρική διδασκαλία ο θεατρολόγος κ. Κ. Θεοδώρου, τη μουσική διδασκαλία ο μουσικός κ. Η. Κοτζιάς, την ηλεκτρονική επεξεργασία του βίντεο ο θεολόγος κ. Λ. Ιατρόπουλος και την ηλεκτρονική επεξεργασία της παρουσίασης και του προγράμματος η καθηγήτρια Γαλλικών κ. Μ. Νικολαΐδου.
Ακολουθεί το βίντεο που επιμελήθηκε ο κ. Λ. Ιατρόπουλος.


Πολυτεχνείο_2013_Ιατρόπουλος from Φιλεκπαιδευτική on Vimeo.


Η συντακτική ομάδα του e-λογείο








Επισκεφθείτε τον Μετεωρολογικό Σταθμό των Αρσακείων - Τοσιτσείων Σχολείων στο meteo.gr :



Quiz